federación de asociaciones
ibéricas de compositores
 Acceso miembros
Joan Anton Moreno Sanchez
Currículum
Compositor i pedagog neix l'any 1953. Realitza els seus estudis de piano i composició al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obtingué el títol de Grau Superior d'Harmonia, Contrapunt, Composició i Instrumentació sota la direcció de Xavier Montsalvatge i Josep Soler. Posteriorment amplià els estudis de composició i anàlisis i tècniques de la música electroacústica amb Gabriel Brncic. A més d'assistir a diferents cursos i seminaris amb Lluís Callejo, Luigi Nono, Oració Vaggione, Dieter Schnaber. Al Festival Internacional de Manuel de Falla a Granada, amb Carmelo Bernaola, Luis de Pablo, Tomás Marco i Joan Guinjoan. Al Festival Internacional de G.M.E.B. a Borges, França. El 1986 rep una beca per assistir al 33 Internacional Ferienkurser fur Neue Musik de Darmstadt (Alemanya).
El 1991 va rebre l'encàrrec del Gabinet de Música Electroacústica de Cuenca on va composar l'obra El hombre sin atributos i Buenache.
Ha realitzat el muntatge i la composició musical de diverses pel•lícules. Algunes de les seves obres han estat enregistrades en disc 'vol III ACC'.(Quintet Academia de Praga) La seva producció ha estat molt variada i programada a diversos països i també a les programacions que periòdicament realitza l'Associació Catalana de Compositors i la Fundació Phonos de Barcelona.
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
 
Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

Tel. 93 268 37 19
Fax 93 268 12 59
© 2013 Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores