federación de asociaciones
ibéricas de compositores
 Registered Users
Joan Lluis Moraleda Perxachs
Currículum
Neix a Santa Maria de Palautordera (Barcelona). Estudia al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obté els premis d'honor de composició i oboè. Més tard aconsegueix, també, el premi extraordinari de composició d'aquest centre. A França estudia composició i direcció d'orquestra amb Tony Aubin i oboè amb Pierre Pierlot.
Forma part de l'Orquestra Ciutat de Barcelona, des de la seva fundació l'any 1967, com a oboè al llarg de tretze temporades. Paral•lelament a la seva tasca com a compositor treballa en direcció d'orquestra amb Antoni Ros Marbà.
La presentació com a director té lloc al Palau de la Música Catalana l'any 1978 en un memorable concert d'homenatge a Frederic Mompou dirigint el Grup Instrumental Català i la Coral Carmina en Les noces de Stravinsky. Tot seguit fa una sèrie de col•laboracions amb diferents grups de música contemporània, especialment amb el Grup Bartók, amb el que treballa fins 1982.
Ha dirigit entre d'altres l'Orquestra Ciutat de Barcelona, l'Orquestra de Bilbao, l'Orquestra Simfònica de Màlaga i la del Llenguadoc-Roselló, de la qual és col•laborador habitual. sovint és invitat a dirigir programes de música espanyola a Polònia, on ha dirigit diferents orquestres. El 1985 és nomenat director de la Cobla Municipal de Barcelona , càrrec que conservà fins 1982. Fruit d'aquesta etapa és una amplia producció d'obres per a cobla, amb les quals ha guanyat nombrosos premis de concursos de composició per a aquest conjunt instrumental. És autor de la sardana olímpica Benvinguts, estrenada en l'acte d'inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona. És el director de l'Orquestra Montsalvat Sinfonietta.
Contact
The composer has not given any additional contact information.
 
Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

Tel. 93 268 37 19
Fax 93 268 12 59
© 2013 Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores