federación de asociaciones
ibéricas de compositores
 Acceso miembros
Frederic Wort
Currículum
Frederic Wort i Collado va néixer a Barcelona el 5 de desembre de 1973. Inicià la seva carrera musical als deu anys al Conservatori Superior de Música de Barcelona, on cursà estudis fins als divuit anys. Guanyà dues vegades el Concurs de Piano de Vilafranca i el Concurs Ciutat de Berga, amb dos premis diferents: categoria juvenil i millor interpretació de música contemporània. L'any 1988 estigué becat gràcies a la classificació obtinguda en el concurs nacional celebrat a Girona gràcies al qual guanyà un premi a la ciutat de Cincinnatti, Ohio (EUA).

Va estudiar amb Luiz de Moura, Dimitry Vashkirof, Núria Bonells i Eulàlia Solé en l'especialitat de piano, amb Josep Soler, Benet Casablancas, Albert Llanas i Miquel Roger en composició i teòriques, al Conservatori Professional de Badalona.

De la seva faceta com a compositor destaca l'estrena de diverses obres per a grups de cambra en diferents localitats de la geografia catalana. Recentment ha guanyat el segon premi internacional de composició per a piano de la fundació Marcelino Botín. En aquest moment està a punt d'editar un segon CD amb intèrprets com Assumpta Coma i George Motatu.

Com a intèrpret cal esmentar l'estrena de l'òpera Murillo de Josep Soler al Mercat de les Flors en col·laboració amb Jerzy Artysz i Paul Cortese, entre d'altres.
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
 
Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

Tel. 93 268 37 19
Fax 93 268 12 59
© 2013 Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores