federación de asociaciones
ibéricas de compositores
 Acceso miembros
David Padrós Montoriol
David, Padrós Montoriol
Currículum
Va néixer a Igualada l'any 1942. Va fer els seus estudis musicals amb Jordi Albareda (piano) i Jordi Torra (harmonia, contrapunt, composició), estudis que va ampliar posteriorment a Alemanya i Suïssa amb Paul Baumgartner i Sava Savoff (piano), Hans Ulrich Lehmann i Kiaus Huber (composició) i Jürg Wyttenbach (interpretació de la música contemporània). Va viure a Basilea fins al 1982, on va desenvolupar una intensa activitat com a compositor, pianista i pedagog.
Des de l'any 1971, en que va ser estrenada Styx al Festival Internacional de Música de Barcelona, les seves obres han estat interpretades arreu d'Europa, entre altres Festivals internacionals al de Lucerna (Suïssa), al Gaudeamus Musikwoche (Holanda), a Europalia-85 (Bèlgica) i al de Barcelona (1987), en el qual va ser estrenada Confluències (Música per a Santa Maria del Mar), amb gran èxit de públic i de crítica.
Ha estat guanyador del premi Hans Lenz 1969 al mèrit artístic (Alemanya) i del premi de composició de la Fundació Landis & Gyr, l'any 1976 (Suïssa).
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
 
Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

Tel. 93 268 37 19
Fax 93 268 12 59
© 2013 Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores