federación de asociaciones
ibéricas de compositores
 Acceso miembros
Oriol Graus Ribas
Currículum
Neix a Barcelona l'any 1957. Va estudiar composició amb Gabriel Brncic. Ha assistit, a cursos i seminaris amb Luigi Nono, Dieter Schneabel, Josep Mª Mestres Quadreny i Lluis Callejo. El 1986 Fou becat al &laqno;33e Curs Internacional de Nova Música» Darmstadt, Alemanya. Les seves composicions han estat interpretades a diversos països d'Europa i Amèrica. Han estat premiades al &laqno;I Concurs Musicians' Accord», New York 1985. A la &laqno;VI Tribuna de Jóvenes Compositores», Fundación Juan March, Madrid 1987. &laqno;INFART 90», Fundació Caixa de Pensions, Barcelona. &laqno;IX Premi de Composició Ciutat d'Alcoi per a Música de Cambra» , Alcoi (1994).
A part de les seves composicions instrumentals i mixtes (electrònica i instruments tradicionals), individualment o en col.laboració amb altres compositors i artistes d'altres disciplines, realitzà el muntatge &laqno;Textures i acció» per a tres guitarres, guitarres preparades i accions. &laqno;Que és això? Això és això.», per a tres músics, ballarina, diapositives, cintes i 14 bafles repartits entre el públic. &laqno;Concert de música electroacústica i raigs làser». &laqno;D'un castell a un altre &laqno; per a cinta i raigs làser. &laqno;Image» per a cinta i làsers.
Va rebre un encàrrec del &laqno;Centro para la Difusión de la Música Contemporánea» per a fer una composició per a conjunt instrumental amb els instruments amplificats i manipulant el so electrònicament en viu. Seguint amb aquesta trajectòria, va ser becat per la fundació Phonos i el Grup Barcelona 216 per fer una obra per a conjunt instrumental i electrònica en viu. Ha publicat un CD -La solitud de l'origen- on es recullen les seves darreres composicions electroacústiques.
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
 
Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

Tel. 93 268 37 19
Fax 93 268 12 59
© 2013 Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores