federación de asociaciones
ibéricas de compositores
 Acceso miembros
Lluis Bosch Daniel
Currículum
Lluis Maria Bosch i Daniel neix a Barcelona l'any 1966. Estudia piano, harmonia, contrapunt, fuga i etnomusicologia al Conservatori Superior Municipal de Musica d'aquesta ciutat. Finalitza els seus estudis superiors de Composició i Instrumentació amb el mestre Josep Soler l'any 1992. Amb el doctor Antonio Ezquerro del CSIC (Consell Superior d'Investigacions Científiques) treballa les especialitats de Musicologia i Paleografia. Ha compost al voltant de 30 obres la major part d'elles de petit format i especialment pensades amb finalitat didàcqtiques.
L'any 1991 obté el primer premi de composició de Sant Joan de Vilatorrada amb l'obra Rondalla. És professor d'Harmonia, Contrapunt i Fuga del Conservatori Professional de Manresa des de el 1989.
Ha realitzat treballs de recerca etnomusicológica becat pel Departament de Cultura Tradicional de la Generalitat.
Son paraules seves: 'Explicar la meva petita historia mitjançant la música, oferint tota mena de detalls sense explicitar res, és per a mi un alliberament, una mena de catarsi que m'asserena i em dona la pau i la força interiors per a seguir essent optimista. Estic del tot convençut que amb paraules no hauria pogut reestablir amb tanta facilitat el meu equilibri interior
Contacto
El compositor no dispone de información de contacto adicional.
 
Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores
Pg. Colom 6 · Espai IV
08002 · Barcelona

Tel. 93 268 37 19
Fax 93 268 12 59
© 2013 Federación de Asociaciones Ibéricas de Compositores